Swedish Championship 2015

In english

Svenska mästerskapen i Rubiks kub 2015

5-6:e december
Östra Gymnasiet, Skogås, Stockholm

Tävlingen är öppen för alla och kommer vara en officiell WCA-tävling. WCA-reglerna kommer följas och Gunnar Krig kommer vara tävlingens WCA-delegat som ansvarar för att se till att reglerna följs. Tävlingens resultat kommer läggas till den officiella världsrankingen.

Registrering

Registrering sker via formuläret på tävlingens WCA-sida.
Deltagaravgiften är satt till 100:- och ska betalas in i förskott till nedanstående konto. Anmälan räknas inte som giltig förrän deltagaravgiften har mottagits.
(Utländska deltagare behöver inte betala deltagaravgiften i förskott utan kan betala på plats under tävlingen)
:

Bank: Nordea
Kontonummer: 1107 30 52095
Meddelande: Ange ditt WCAID eller namn som meddelande för transaktionen

Det går också bra att betala via Swish, genom att skicka pengarna till 0768010041.

Eventuellt överskott från tävlingen går till framtida inköp av tävlingsutrustning såsom stackmats, displayer, batterier etc. När du registrerat dig, gå till följande formulär och ange vilken storlek du önskar få på din tävlingströja. (De som inte har angett önskat storlek får en i LARGE).

Registreringen är öppen till och med 27:e november. Det innebär att efter detta så går det inte att föranmäla sig. Detta är för att kunna planera och förbereda tävlingen när det kommer till att dela in de tävlande i grupper och fastställa det slutgiltiga tidsprogrammet.

Vänligen kontrollera din anmälan före anmälningsperioden avslutas, för att se om du vill lägga till eller ta bort något. Vi kommer skicka ut ett påminnelsemejl när den 27:e närmar sig för att påminna om detta.

Om du inte anmäler dig före eller på den 27:e, finns det möjlighet att efteranmäla sig på plats under tävlingen. Detta kostar då 150:- för en gren + 30:- extra per ytterligare gren. Vänligen notera att det är viktigt att dyka upp tidigt till tävlingen om du tänkt efteranmäla dig. Föranmälda deltagare kan lägga till grenar på tävlingsdagen, mot en extra kostnad på 30:- per gren.

In english