Swedish Decathlon Open 2016

In english

Swedish Decathlon Open 2016

7-8 Maj
Aktivitetshuset Skjortan, Flen

Helgen 7-8 Maj kommer tävlingen Swedish Decathlon Challenge 2016 hållas i Flen! Det blir en tvådagarstävling med fokus på en tiokamp. Man samlar poäng i varje gren, och den som får ihop flest poäng vinner tiokampen. Tiokampen är inofficiell, man kommer tävla i de vanliga grenarna precis som vanligt. Mer om detta under fliken grenar. Tävlingen kommer att hållas på Aktivitetshuset Skjortan i centrala Flen. Kåre Krig kommer närvara som WCA-delegat. Här följer en länk till en mapp med olika dokument med information kring Swedish Decathlon Challenge.

Tävlingens huvudsponsor kommer att vara thecubicle.us. Denna sida är en världsledande amerikansk återförsäljare av kuber och pussel av alla slag. De kommer ge bort presentkort till guld, silver och bronsmedaljörerna i alla grenar samt även till guld, silver och bronsmedaljörerna i tiokampen i följande valörer:

1:a i tiokampen = 30 USD, 2:a = 20 USD och 3:a = 10 USD. 1:a i 3x3 = 35 USD, 2:a = 25 USD och 3:a = 15 USD. 1:a i de övriga grenarna = 10 USD, 2:a = 7 USD och 3:a = 5 USD.

Registration

Man registrerar sig på tävlingens WCA sida, deltagaravgiften är satt till 100 kr. Anmälningen kommer inte att godkännas innan vi fått in deltagaravgiften. Deltagaravgiften ska överföras till följande bankkonto.

Bank: Ica-banken
Kontonummer: 9272 103 407 3

Ange namn eller WCA ID som meddelande för transaktionen. De andra kostnaderna för eventuellt boende och middag betalas in till samma bankkonto. Alla kostnader behöver inte överföras på samma gång, men senaste datumet för överföring är 1:a maj. Utländska deltagare behöver inte betala in anmälningsavgiften i förväg.

Anmälningen stänger den 1:a maj.

In english